Her er du:

Indhold

Nyhedsbrev April 2011

  • Xena 1.8
  • Xena 1.9
  • Nyt modul: Tilbehør!
  • Xena 1.10

Her i Maxys vil vi gerne benytte lejligheden til at sende vore kunder og samarbejdspartnere en påskehilsen, og samtidig informere lidt om, hvad der er sket siden sidste nyhedsbrev – og naturligvis vores planer for fremtiden.

Lørdag, 02 april 2011
Nyhedsbrev April 2011

Xena 1.8

Med Xena 1.8  fik vore kunder en masse mindre rettelser mht. udskrifter og betjening. Blandt de mange funktioner kan fremhæves:

» Check-funktion, der advarer om, at der er kunder med mønster tilknyttet kostplanen, der mangler at blive bestilt.

» Man kan nu få udskrevet forberedelser for kostplanens faste bestillinger og for bestillinger udenfor kostplanen.

Tryk her for at se detaljeret oversigt over indholdet i Xena version 1.8

Xena 1.9

Xena 1.9 bliver rullet ud her i april/maj.

Den store ting i Xena 1.9 er, at kunder nu kan tilknyttes flere kostplaner og man kan lave mønstre for hver kostplan. Dette giver en stærkt forbedret betjening af afdelingskunder.
Herudover indeholder versionen en del andre nyttige udvidelser, bl.a.:

» Nyt felt på varekortet til indtastning af beskrivelse/brugsanvisning

» Der er nu mulighed for at sætte et hjerte på en ret, så man f.eks. kan se på kostplanen om en ret er hjertevenlig.

» Det er nu mulighed for at lade opskrifter og retter udgå, så de ikke længere fremgår af oversigten. Man kan dog vælge at få dem frem på listen, f.eks. ved redigering. Hvis en udgået opskrift bruges i en anden opskrift eller i en ret, vil navnet i ingredienslisten blive vist med et rødt kryds over. Udgåede varer og opskrifter vises ikke i listen ved valg af ingredienser og kan derfor ikke indsættes som ingrediens. Udgåede  retter kan ikke vælges til kostplanerne.

Tryk her for at se detaljeret oversigt over indholdet i Xena version 1.9

Nyt modul: Tilbehør!

Vi har udviklet et ny modul til Xena – nemlig muligheden for at angive forskellige typer tilbehør til retter. Ved bestilling kan kunderne vælge mellem det tilbehør, der er defineret for de enkelte retter. Tilbehørsvalget tastes let ind i bestillingsskemaet. Valget af tilbehør slår igennem på beregninger, deklarationer, produktionslister (pakningsanvisninger) og andre udskrifter.
Ring endelig og hør nærmere om hvilke muligheder, dette modul kan give dit køkken!

Xena 1.10

Vi har masser af ideer til den næste version af Xena, der forventes at udkomme en gang efter sommerferien. F.eks. overvejer vi at indføre angivelse og beregning af kostenheder. I skal som vanligt endelig kontakte os, hvis I har gode ideer til forbedringer!

Vi ønsker jer alle en rigtig god påske!